Evenemang

Hummerhelg 4-6 oktober

Upptäck en helg full av lyx och äventyr på Marstrands Havshotell!
Anländ till Marstrand på fredagskvällen och låt dig genast omslutas av en atmosfär av avkoppling och njutning. Ge dig själv tid att slappna av med en uppfriskande stund på vårt spa19.00-20.30, efter ni ätit en valfri mellanrätt i Ottos Kök 1730.


Lördagen börjar med en spännande upplevelse - hummerfiske kl. 8.30, guidad av våra erfarna lokala fiskare som är väl förtrogna med våra vatten.

När ni återvänder till land kokas fångsten direkt vid kajen och ni får avnjuta en färskkokt halv hummer, direkt från havet till tallriken.

Efter en förmiddag på havet väntar ett välförtjänt avbrott på vårt spa mellan kl. 12.30-15.00. Senare på eftermiddagen bjuds ni in till en lättsam föreläsning om hummer där ni får fördjupa er i kunskapen om detta havets guld.

Vad vore en hummerupplevelse utan att avnjuta denna delikatess till middag? Under kvällen kan ni njuta av en Skaldjursplatå komplett med hummer och klassiska tillbehör, för en smakupplevelse utöver det vanliga. Avrunda kvällen i vårt mysiga Vardagsrum med en avslappnad atmosfär innan det är dags att söka sängvärmen.

På söndagen välkomnas ni till vår härliga frukostbuffé med nybakat bröd och en mängd läckra alternativ för att ge er en perfekt start på dagen innan ni beger er hemåt. Ge er själva den ultimata helgupplevelsen vid havet på Marstrands Havshotell!

Kontaktinformation


44266 Marstrand
Telefon: 0303-240200

E-post: hej@marstrands.se

Hitta hit