Sponsorer

Marstrands Segelsällskap ideella verksamhet bygger på ett långt och bra samarbete med våra sponsorer. 

På en liten ort som Marstrand så är man beroende av djuptgående samarbeten och det fungerar fantastiskt bra här ute där alla vi jobbar med brinner för att vi på MSS skall hålla seglingen levande här.

Här är en beskrivning över hur vi arbetar med våra sponsorer. De är inte placerade i någon ordning utan alla är lika viktiga för oss, men de stöttar på olika sätt i vår verksamhet.

 


       

Vi har en fantastisk hjälp av Ringens varv. Vi har våra båtar där över vintern. De hjälper oss med att vi får hyra motorer till våra båtar varje år. Med väldigt kort varsel ställer de alltid upp snabbt och lätt när något akut händer. Utan Ringens varv hade vår verksamhet varit betydligt svårare att genomföra och vi kan varmt rekommendera dem!


Marstrands havshotell är som vårt andra hem (trots att vi inte riktigt har ett första, utan är utspridda lite överallt på ön).

Vi har mycket samarbeten med Havshotellet eftersom de hjälper till med alla våra stora regattamiddagar på t.ex. Marstrand Big Boat Race, Mästarnas Mästare osv. De låter oss också alltid låna konferenslokaler när vi har behov av detta. De stöttar med jättebra priser på luncherna till alla våra seglarskoleelever. De ger våra seglarskolelärare tröjor varje år osv osv... Det är så mycket saker små saker hela tiden, så det går inte att beskriva allt. 


    

Sveriges bästa konditori! Och därifrån får vi alltid leveranser av luncher till funktionärerna vid seglings evenemang. De stöttar med fika till alla våra seglarskoleelever. 

De hjälper alltid till med kort varsel när vi behöver! Och de sticker alltid till oss en extra go kanelbulle i lunchpaketen.

 


          

Det är Rutgerson som gör det möjligt för oss att hålla igång "Segling-På-Schemat". 

De låter oss få alla de beslag och block som vi behöver... Det är bara att beställa och hämta, så de gör att vi kan fylla våra lokaler med bra utrustning.


       

Salt & Mortel gör det möjligt för oss att hålla igång våra optimister till seglarskolan där vi varje år lär 80-100 barn att segla!


    

Cleanboat har försett oss med dukar som vi kör upp våra ribbar på vilket gör att vi kan minska vår klimatpåverkan! Vi använder aldrig några bottenfärger på dessa båtar och det gör hanteringen av våra ribbar fantastisk enkel. Cleanboats produkter är något vi varmt kan rekommendera och säg bara till om ni vill pröva hur det fungerar, så får ni testa att köra på och av från dukarna, så kan ni själva se hur enkelt det är!

   


           

Optimisterna på seglarskolan drivs också av HeliSafe. Utrustning för reparationer inhandlas med hjälp av denna stöttningen.


Liros ser till att vi har bästa möjliga tamp och andra beslag i vår verksamhet. Fantastiskt att vi bara kan beställa och hämta det som vi behöver!

Det går ju åt en hel del utrustning i en sådan här verksamhet, så detta är en enorm hjälp.


All form av grafisk produktion stöttar Nettan på Arteria oss med. Flaggor, skyltar, dekaler osv osv... Listan kan göras lång, men service nivån är oerhört hög här på Arteria och vi kan varmt rekommendera Nettan för det arbetet hon gör för oss är underbart!