Sponsorer

Marstrands Segelsällskap ideella verksamhet bygger på ett långt och bra samarbete med våra sponsorer. 

På en liten ort som Marstrand så är man beroende av djupgående samarbeten och det fungerar fantastiskt bra här ute där alla vi jobbar med brinner för att vi på MSS skall hålla seglingen levande här.

Här är en beskrivning över hur vi arbetar med våra sponsorer. De är inte placerade i någon ordning utan alla är lika viktiga för oss, men de stöttar på olika sätt i vår verksamhet.

 


       

Vi har en fantastisk hjälp av Ringens varv. Vi har våra båtar där över vintern. De hjälper oss med att vi får hyra motorer till våra båtar varje år. Med väldigt kort varsel ställer de alltid upp snabbt och lätt när något akut händer. Utan Ringens varv hade vår verksamhet varit betydligt svårare att genomföra och vi kan varmt rekommendera dem!


Marstrands havshotell är som vårt andra hem (trots att vi inte riktigt har ett första, utan är utspridda lite överallt på ön).

Vi har mycket samarbeten med Havshotellet eftersom de hjälper till med alla våra stora regattamiddagar på t.ex. Marstrand Big Boat Race, Mästarnas Mästare osv. De låter oss också alltid låna konferenslokaler när vi har behov av detta. De stöttar med jättebra priser på luncherna till alla våra seglarskoleelever. De ger våra seglarskolelärare tröjor varje år osv osv... Det är så mycket saker små saker hela tiden, så det går inte att beskriva allt. 


    

Sveriges bästa konditori! Och därifrån får vi alltid leveranser av luncher till funktionärerna vid seglings evenemang. De stöttar med fika till alla våra seglarskoleelever. 

De hjälper alltid till med kort varsel när vi behöver! Och de sticker alltid till oss en extra go kanelbulle i lunchpaketen.

 


          

Rutgerson möjliggör segling på schemat!

Rutgerson är ett familjeägd företag som tillverkar segel och däckhårdvara till segelfartyg och båtbyggnadsverksamheter runt om i världen. De har sitt kontor i Marstrand den vackra lilla staden, känd som en av Europas bästa seglingsplatser. 

Segling på schemat är ett unikt skolprogram som möjliggör för barn att komma ut på vattnet och lära sig om segling och båtliv, Segling är en del av den lokala kulturen och kärleken till havet är den största gåvan vi kan ge våra barn.


       

Salt & Mortel gör det möjligt för oss att hålla igång våra optimister till seglarskolan där vi varje år lär 80-100 barn att segla!

 


           

Optimisterna på seglarskolan drivs också av HeliSafe. Utrustning för reparationer inhandlas med hjälp av denna stöttningen.


Liros ser till att vi har bästa möjliga tamp och andra beslag i vår verksamhet. Fantastiskt att vi bara kan beställa och hämta det som vi behöver!

Det går ju åt en hel del utrustning i en sådan här verksamhet, så detta är en enorm hjälp.


All form av grafisk produktion stöttar Nettan på Arteria oss med. Flaggor, skyltar, dekaler osv osv... Listan kan göras lång, men servicenivån är oerhört hög här på Arteria och vi kan varmt rekommendera Nettan för det arbetet hon gör för oss är underbart!


Man behöver inte säga mycket om Basetool, det räcker att man tittar på vår nya hemsida så förstår man vad de gör för oss...! Så fantastiskt enkelt att få det så otroligt fint på en hemsida som det är nu är svårt att förstå.

Med bara några knapptryck och lite bilder så blir det som det är här!


Ny sponsor för 2020 är Sixt. Sixt gör det möjligt för oss att hålla igång vår stora ribbåt. Våra ribbåtar används och syns i alla våra verksamheter; kappseglingar, seglarskolan, segling-på-schemat, Barngruppen och Piratskolan. 


Marstrands Båtförening är en intresseförening för de personer som hyr eller står på kö för båtplats på Marstrand - "För allas bästa i vår hamn". Båtföreningen brinner ytterst för våra allra minsta; vår Pirat- och Barngrupp. De förser dem med bl a flytvästar.


Ny sponsor 2021! Marstrand Yachts, Marstrands återförsäljare av Fleming, JBoats, Sirena Yachts m fl, stöder MSS Barn- & Ungdomsverksamhet och möjliggör för MSS att hjälpa fler barn och ungdomar att satsa på segling samt att bättre underhålla våra optimister och C55:or som främst används i denna verksamhet.


Ny sponsor 2021 är också Marstrands Pizzeria som även de stöder vår Barn- & Ungdoms-verksamhet på olika sätt. Vad kan matchas bättre än barn och pizza!! 


Bjurfors är ny sponsor 2021! Intresset för vår Barn- och Ungdomsverksamhet är stor och vi välkomna Bjurfors som också de möjliggör för oss att hjälpa fler barn och ungdomar att satsa på segling. Behöver du hjälp med att sälja, köpa eller värdera din bostad? Då kontaktar du Bjurfors lokala kontor på Marstrand.

 


Ny sponsor 2021 är Nordic Marine som är återförsäljare för Delta, Beneteau och Dahl - stor eller liten, ny eller begagnad. De skräddarsyr båtarna efter ditt önskemål! Besök deras kontor på Södra Strandgatan på Marstrand.

 


Hellman Yachts International AB är ett bolag med mer än 40 års erfarenhet i båtbranschen. Vi är specialiserade på internationell handel med större motorbåtar, Sunseeker, Sea Ray och FJORD, samt förmedling och försäljning av nya och begagnade båtar i Sverige.

Vi har lång erfarenhet av nyförsäljning, bl a av Princess Yachts, Nimbus, Storebro, Paragon, Axopar, Maxi Yachts, Nordwest, Swan och andra väletablerade båtmärken. Vårt stora kontaktnät och kunnig personal borgar för en trygg handel både i och utanför landets gränser där erfarenhet och dokumentation är av största vikt.

Hellman Yachts International är lokaliserade i Marstrand norr om Göteborg i en trevlig och skyddad marina och kan erbjuda såväl vinterförvaring som service och reparationer gällande både motor, plast och träarbeten samt besiktning och värderingar.

Vi har ett långt samarbete med finansbolag och försäkringsbolag för bästa service för våra kunder.

 


Louis Hedberg Investerings AB


BÅTSERVICE, FÖRVARING OCH TILLBEHÖR I MARSTRAND

Vi hjälper dig med allt ifrån att montera ett litet beslag till ombyggnation av din båt.