Att vara med som funktionär

När vi pratar med personer som vi gärna vill ha med bland våra funktionärer så får man oftast svaret, "nej jag kan inte vara med för jag är inte tillräckligt duktig på att segla" eller "jag kan inte segla".

Det är inte så det funkar...! 

Vi är ett supertrevligt gäng med funktionärer som hjälps åt varje segling. Ibland är vi tre personer och ibland trettio, det varierar beroende på hur stor seglingen är. Det som däremot är lika varje gång är att vi har fantastiskt trevligt!

Och det där med "segling" då... Jo det finns ett fåtal personer i funktionärsgänget som behöver kunna segla, men inte den stora massan. Vi har alla sorters med uppgifter som behöver genomföras varje gång. Vissa uppgifter är på land och andra på vattnet. 

Ibland behöver vi folk som serverar luncher eller breder mackor, vi har behov av personer som bara kan köra båt och hjälpa till när något händer ute på vattnet. Arbetsuppgifterna varierar enormt, men om du gillar att umgås med trevliga Marstrandsbor (eller ibland folk utifrån) så lovar vi att du kommer gilla att hänga med oss! Vi har det alltid roligt i vårt gäng och vi behöver alltid fler personer.

Om du är intresserad av att hänga på kontakta oss här!