Evenemang

Tyst Retreat med Annelie Pompe & Cecilia Duberg

Välkommen på ett UNIKT retreat där Annelie Pompe och Cecilia Duberg tar med dig på ett av de största äventyren som finns – den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv. Retreatet är även en utbildning i mental träning och andningsträning. Vi kommer även ha tid i den fina SPA avdelningen och göra enklare ute-aktivitet i den vackra skärgårdsmiljö. 

 Annelie och Cecilia har guidat ett 30-tal uppskattade tystnadsretreat runt om i Sverige och på Bali. Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en världsmästartitel i fridykning. Hon är en av Sveriges främsta äventyrare och inspiratörer med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, hälsopsykolog och mental tränare som coachar idrottare, ledare och högpresterande TEAM att utvecklas och uppnå drömmar med mental styrka och hälsa i fokus.

I retreatet ingår även logi, måltider & spa.

 

 NOTERA: Detta retreat är ett TYST retreat. Du kommer bo i enkelrum utan TV och under retreatet är mobiler, böcker, läsplattor, skrivböcker etc. inte tillåtna. Detta för att öka din närvaro och för att du ska få ut så mycket som möjligt av retreatet.

Kontaktinformation


44266 Marstrand
Telefon: 0303-240200

E-post: hej@marstrands.se

Hitta hit