Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsseglarskola 2018


Vill du testa båtlivet?

Under sommaren kommer Marstrands Segelsällskap anordna speciell seglarskola för er 15-20- åringar som är lite för gamla för den vanliga seglarskolan och för unga för seglarskola för vuxna. Nybörjare eller lite båtvana spelar ingen roll, du är välkommen. Du kommer träffa unga instruktörer som är duktiga seglare och vet hur kul segling är.  

Segla ut till en ö där vi äter lunch och badar. Ribbåtarna är med, och där finns det plats för er som kanske vill känna på båtlivet men inte vill segla. Vi har segelbåtar, flytvästar, frukostmackor, fika och flera unga duktiga instruktörer. Vi kommer segla med tre personer i varje båt, varav en instruktör. 

Om du är mellan 15-20 år och vill testa på segling och båtliv, hör av dig så berättar vi mer. 

Vi kör torsdag den 2 augusti till söndag eftermiddag den 5 augusti. På fredagen ordnar vi en grillkväll och övernattar på Marstrand.

Antal platser är begränsat och priset för allt detta är 1500 kronor och då ingår luncher och mellanmål samt grillmat och övernattning en natt. Du anmäler dig till undomssegling här: http://www.mss-shop.se

Observera att vi är beroende av vädret, så vi kan inte garantera segling till 100%, men om det blåser för mycket (eller för lite) så ordnar vi alternativa aktiviteter kring båtar och havet.

Varmt välkommen till oss på MSS!

Vid frågor, kontakta: This is a mailto link

Sponsorer

 

 

 

 

Postadress:
Marstrands SS - Segling
Box 21
44219 Marstrand

Kontakt:
Tel: 0708138445
E-post: This is a mailto link

Se all info